Wednesday, January 5, 2011

Tom Ford'un Dönüşü

Wednesday, January 5, 2011
Tom Ford altı yıl sonra hazırladığı koleksiyonunun görsellerinin sanal ortamda yayılmasını önlemek için bekledi.Çok az sayıda izleyici ile gerçekleştirilen defilede konuklar Tom Ford'u bir kez daha hayranlıkla izlediler.
Podyumda, Daria Werbowy, Anja Rubik, Abbey Lee Kershaw, Natalia Vodianova, Freja Beha Erichsen, Chanel Iman gibi kıdemli modellerin yanı sıra Ford'un ilham perisi Julianne Moore, Daphne Guinness, Julia Restoin-Roitfeld, Lauren Hutton, Beyonce, Lou Doillon ve daha birçok ünlü ikon isim daha var.


Defileyi tasarımcının kendi web sitesinden izleyebilirsiniz.

1 Yorum:

Ömer Derdiyok. said...

Tom Ford bu koleksiyonunun moda çekimlerinide kendi yapıyor. Bu 6 yıllık arada ise Gucci ve Yves Saint Laurent'ten ayrılarak kendi markasını kurdu. Gözlük tasarımlarıyla dünyada büyük bir pazara sahip oldu. Erkekler için hazırladığı koleksiyonlarındaki smokinleriyle büyük ses getirdi ve onlarca Hollywood yıldızı bayları giydirdi. Bunlarında dışında A Single Man filmiyle yadsınamaz bir başarı yakaladı ve filmi BAFTA En İyi Erkek Oyuncu film ödülünü aldı. Oscar'a da En iyi Erkek Oyuncu kategorisinde aday oldu. Tüm bunlar Tom Ford'un kadınlar üzerinde etkisini arttırdı. 10 parmağında 10 marifet Tom Ford'un son koleksiyonun pazarda büyük bir etki yaratacağı düşünülüyor.

A Single Man - IMDb :
http://www.imdb.com/title/tt1315981/

Post a Comment

Copyright © Venus En Me