Sunday, April 17, 2011

Atölye Mariposa - Cihangir

Sunday, April 17, 2011


Bugün Cihangir ' e gittiğimde mutlaka uğradığım butiklerden biri olan İspanyolca kelebek anlamına gelen Mariposa ' ya gittim. Her zaman olduğu gibi bugünde büyülendim. Mariposa tasarım kıyafetlerinden ,vintage çay fincanlarına , tahta kutular, porselen tabaklar, şarap karafları ,kanaviçe yastıklar, şık abajurler ve koltuklardan aklınıza gelmeyecek ufak tefek süs eşyalarına ve günlük hayatta önemsiz bir yere sahip ıvır zıvırları bile önemli ve  değerli birer aksesuar haline getirirken aldığınız her parçanın yalnızca bir tane ve size ait olduğunu bilmenin zevkini yaşatıyor. Butiğe girdiğiniz zaman herşeyi tam olarak  incelemeden ayrılmak istemiyorsunuz. Bugün aldığım iki elbise ve  profesyonel olmayan bir makinayla çekilen fotoğrafları sizlerle paylaşıyorum. Bahar alışverişinizi yaparken mutlaka uğrayıp bir kaç parça edinmenizi öneririm.





















 Ve son olarak bugün aldığım elbiseler..



5 Yorum:

shqiptare :) said...

harikalar Aysincik! :*

Venusenme said...

saol hayatım :)

Ayça Yaşıt said...

Sevgili Ayşin,

Tasarımlara ilginiz olması ne güzel. Roma rakamlı saat çok güzel görünüyor, tasarımların sahibi yaptığı işi seviyormuş.

Daha çok fotoğraf yayınlıyorsunuz. Daktilo yazılarınızı buraya geçirmeniz gibi bir öneride bulunmayacağım. Sayfaları olduğu gibi fotoğraflasanız veya print etseniz, daha çok yazınızı okusak, ne dersiniz?

Sevgiyle.

Unknown said...

cok guzel seyler var bu yerde.. insan keyifle etrafa bakmaktan alisveris yapamaz sen nasi becerdin de aldin bu guzel elbiseleri sekerim ?! :))

Venusenme said...

ahaha ben önce elbiselere kitlendim :) alışveriş yaptıktan sonra etrafı inceledim :)

Post a Comment

Copyright © Venus En Me