Friday, June 15, 2012

Celebrities and Their Choices of Analog Cameras

Friday, June 15, 2012


Ünlüler ve fotoğraflar... Bu ikiliyi birbirinden ayırmak neredeyse imkansız. Bazıları bu durumdan sıkılsa da, bazıları özellikle  basına fotoğraflarının çekilmesi için haber verecek kadar da düşkün. Ama hiç değişmeyen bir şey var ki o da, ünlülerin hayatında kameraların büyük bir yeri olduğu gerçeği. Peki onlar günlük hayatlarında fotoğraflarını hangi makinaları kullanarak çekmeyi tercih ediyorlar? Hem karaktersitik bir analiz hemde renkli bir yolculuğa ne dersin?

(Celebrities and photos ... It's almost impossible to separate this pair. Some of them are fed up with their photos being taken and the others are so obsessed with it that they call the paparazzies themselves. There is only one fact that will never change, their cameras are a big part of the life of the celebrities. Which camera the celebrities prefer to use daily? )




Son günlerde moda ve blog dünyasının ikonik isimlerinden olan Alexa Chung müthiş bir seçimle Diana F+ kullanıyor. Stili milyonlarca insan tarafından takip edilen Alexa' nın bir çok hayranına ilham kaynağı olacağından hiç şüphem yok. Özellikle renkli giyinmekten hoşlananlar için Diana F+ seçenekleri iyi bir alternatif olabilir.

(The iconic name of the fashion and blogging world, Alexa Chung has an exclusive taste and she prefers Diana F+. There is no doubt Alexa's camera choice will have a huge impact on millions of people who follows her style. Especially for those who love to wear colorful clothing Diana F+ is a great alternative. )


Özellikle Indie filmlerin ve iyi projelerin vazgeçilmez ismi Ryan Gosling tercihini compact kameradan yana kullanmış..

(Ryan Gosling is the must-have actor when it comes to Indie movies and he prefers to use a compact camera. )




Marie Antoinette, Lost in Translation ve Virgin Suicide gibi unutulmaz filmlare imza atan Sofia Coppola Rolleiflex kullanarak klasik tarzını adeta güçlendiriyor.

(Sofia Coppola who created Marie Antoinette, Lost in Translation and Virgin Suicide loves to use Rolleiflex to underline her classical style.)



Heath Ledger’a yalnızca görüntüde değil iyi bir oyuncu olarak da benzediğini kanıtlayan Joseph Gordon Levitt Contax G1 cilerden.

(Joseph Gordon Levitt who proves that he is a good actor like Heath Ledger not just a look alike. Joseph prefers G1.)
 

Elle Fanning tercih ettiği Diana Mini modeliyle genç yaşta daha çok insanın idolü olacağa benziyor.

(Elle Fanning proves that she will be an idol to many people , even at her early age she prefers Diana Mini.)




Özellikle kadınların kadrajında büyük yeri olan James Franco’ da klasik bir Rolleislexçi..

(James Franco who is always a big part of the quadrage for ladies, prefers Rolleislex. )




Kate Moss da Holgası ile mutluluğu yakalamak isteyenlerden..

(Kate Moss captures happiness with her Holga.)




Bilim-kurgu kraliçesi Milla Jojovich ise tercihini Contax T2’den yana kullanarak beni şaşırtmadı.

(Sci-Fi queen Milla Jojovich prefers Contax T2.)


Spice Girls üyelerinin hala Polaroid Kameralar kullandıklarını düşünebiliyor musunuz? Ben özellikle Victoria Beckham’ı hiç düşünemiyorum :)

(Can you imagine the Spice Girls using the polaraid cameras? I struggle picturing that.  Especially Victoria Beckham :))



2 Yorum:

Unknown said...

nasıl içim lomo gidip al aşkıyla tutuştu şuan =)

- said...

Ilk fotograf mükemmel, blogunuzu da çok begendim.
Basariniz daim olsun..

http://essieslifestyle.blogspot.nl/

Post a Comment

Copyright © Venus En Me