Sunday, August 26, 2012

Hollandalı Ahmet'in yeri / Kumlubükü

Sunday, August 26, 2012

İster karadan ister denizden ulaşın, Marmaris'in Kumlubükü koyundaki bu eşsiz manzaraya sahip restaurantı her yaz ziyaret etmek isteyeceksiniz.

Whether you get there by the sea or by the land the restaurant at Marmaris Kumlubuku has the unique view that you will want to see every summer.


Müdavimleri tarafından neredeyse her yaz ziyaret etmek bir gelenek haline gelmiş Hollandalı Ahmet'in yeri, sadece hiç bir yerde tadamayacağınız alacarte menüsü ile değil, sıcak kanlı insanları ve muhteşem doğası ile de bir yaz ritüeli haline gelmeyi hakediyor.

Regulars visit The place of Ahmet from Holland every summer as a tradition. It's not just the alacarte menu also the locals being friendly and the nature is fantastic.


Sizi karşılayan kusursuz manzarası, temiz doğası ve zengin menüsü ile kendinizi adeta cennette hissedebilir ve nereden gelmiş olursanız olun geri dönmek istemeyebilirsiniz.

You will feel like you are in paradise and you will never want go back once you see the amazing view, breath the fresh air.


Yıllardır Özkal ailesi tarafından işletilen Kumlubükü Yatch Club kurucusu Hollandalı Ahmet ile özdeşleşmiş ve Hollandalı Ahmet'in Yeri olarak anılmaya başlanmış. Yıllardır kaybedilmeyen müşterilerin zamanla bir dost haline gelmeleri de burayı bu kadar özel kılan başka bir neden..

The place belongs to Ahmet Özkal who is from Netherlands, also manages Kumlubükü Yatch Club. Customer becames friends over the years and that'sanother reason for this place to be special. 



Burada kaldığımız süre boyunca yediğimiz yemekleri fotoğraflama girişimlerimiz genelde yemeklerin muhteşem sunumunun büyüsüne kapılmamızla ilk çatalı aldıktan veya bazen yemek bittikten sonra aklımıza gelebildi... Yemek fotoğraflarının azlığından ne kadar lezzetli ve güzel olduklarını siz anlayın..

During our holiday we intented to take heaps of photos of the food we had at Ahmet's place however once you see the presentation of the food on your plate you reach for the fork regardless and by the time you realise you need to capture its beauty your meal is either half-way eaten or completely finished.  




Tatilimizi uzatmak yetmese de, seneye nasıl olsa yine orada olacak olmanın rahatlığıyla Kumlubükü' ne görüşmek üzere dedik..

Even if  we extended our holiday for couple more days  it wasn't enough however we manage to say goodbye to Kumlubuku  knowing we'll be back next summer..


1 Yorum:

Unknown said...

wow! very nice place! ;)

Post a Comment

Copyright © Venus En Me