Monday, September 26, 2011

Ringer / Sarah Michelle Gellar

Monday, September 26, 2011

Bu sezon başlayan dizilere göz atarken dikkatimi çeken dizilerden biri de Sarah Michelle Gellar' lı Ringer.. Henüz 2 bölümü yayınlanan dizi hakkında şimdiden bir şey söylemek için erken olsa da şu ana kadar beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. Sıkı bir Buffy hayranı olarak Sarah Michelle Gellar' ın yer aldığı bir proje olması bile Ringer' ı izlemem için yeterli bir sebep. Buffy The Vampire Slayer' daki muhteşem performansından sonra hiç birşeyin daha iyi gelemeyeceğini bilsem de SMG' yi tekrar ekranlarda görmek güzel!


 Ringer son zamanlarda ABD' li senaristler tarafından çokça işlenen klişe bir senaryoya sahip olsa da özellikle SMG oynadığı için  The Lying Game gibi gençlik dizileriyle aynı kefeye koyamıyorum.(The Lying Game evet izletiyor ama sadece vakit öldürmek için) Her ne kadar dizi önce CBS için hazırlanıp sonunda Amerikan gençlik dizilerinin yayınlandığı  The CW ' de yayınlansa da bu kategorinin dışında kaldığını düşünüyorum. Bu zaman zaman kullanılan müzikler ve yardımcı oyuncularla yumuşatılmaya çalışılmışsa da ortada yetişkin bir senaryo olduğu yadsınamaz. Ayrıca soundtrackler eleştirilse de bazıları oldukça başarılı, bulup indirmenizi tavsiye ederim ya da bulunca paylaşırım :)

Edit:  http://www.cwtv.com/music/ringer/season-1/episode-100


 Ringer' ın konusuna gelince birbirlerinden bambaşka hayatlara sahip olan 2 ikiz kız kardeşin klasik birinin öbürünün yerini alması... Bridget FBI tarafından aranırken kız kardeşi Siobhan ise 'görünürde' mutlu ve rahat bir hayat sürmektedir. Bir gün Siobhan' ın ölümüyle Bridget kız kardeşinin yerini alır ve olaylar surpriz bir şekilde gelişir. Entrika,gerilim ve heyecanın yüksek olduğu ilk 2 bölüm ve tabiiki SMG faktörü diziyi çoktan izlediklerim listeme aldı bile. Sarah Michelle Gellar' a Fantastic Four, Titanic, King Arthur gibi filmlerde rol alan Ioan Gruffudd ve Lost dizisinden tanıdığımız Richard (Nestor Carbonell) eşlik ediyor. Kadroyu güçlendiren bu isimlere birde Spartacus ve  Dexter ' ın 2.sezonundan hatırlayacağınız efsane karakter Lila' yı canlandıran  Jaime Murray' i  de ekleyince Ringer' ı güzel bir sezon beklediğini düşünüyorum. Jaime Murray' nin o aksanı ve özgüveni bile diziyi izlemek için bir sebep :) Henüz daha fazla rolü olup olmayacağı belli olmasa da diziye çok yakıştığı şüphesiz!


Yine de dizinin reytinglerini göz önünde bulunduracak olursak çok ta fazla bağlanmamak lazım ;) İyi seyirler..







1 Yorum:

Marco C. said...

hi, and welcome to "shoot me" :)

Post a Comment

Copyright © Venus En Me